Διάσημοι σολίστ αρχίζουν να λαμβάνουν θέση στις εγκαταστάσεις παραγωγής του Ingolstadt στη Γερμανία, καθώς στις 9:00 ώρα Ελλάδας, θα ξεκινήσει η μοναδική συναυλία κλασικής μουσικής.

Το πρωτοποριακό αυτό event θα πραγματοποιηθεί μέσα στο εργοστάσιο της Audi, εκεί, όπου οι τεράστιες πρέσες κατασκευάζουν τμήματα αμαξωμάτων με βροντερό θόρυβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για λόγους υγείας, οι μουσικοί θα στέκονται σε ικανή απόσταση μεταξύ τους, ανάμεσα στα ογκώδη μηχανήματα, χωρίς σκηνή και φυσικά κοινό. Μόνο οι κάμερες για τη ζωντανή μετάδοση θα συνοδεύουν την εκτέλεσή τους, μεταδίδοντας παράλληλα εικόνες από αθέατες λεπτομέρειες.

Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας #AudiTogether, ως μία κίνηση αλληλεγγύης σε ένα παγκόσμιο κοινό που πλήττεται από την πανδημία.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει η παγκοσμίου φήμης βιολίστρια, Lisa Batiashvili. Θα συνοδεύεται από τον ομποΐστα και μαέστρο François Leleux, που τυγχάνει και σύζυγός της, τον τσελίστα Maximilian Hornung, τη βιολίστρια Sarah Christian, πρώτο βιολί στη Γερμανική Φιλαρμονική Μουσικής Δωματίου και τον Jano Lisboa, σολίστας βιόλας στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μονάχου. Το πρόγραμμα αποτελείται από έργα Μπετόβεν, Μπαχ, Χαίντελ και Μότσαρτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τίτλος της συναυλίας είναι «Αισιοδοξία και Χαρά μέσα από τη Μουσική» και θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο μέσω live streaming, από τα www.audi.com, YouTube channel @Audi, Facebook page @Audi.AG, Twitter @AudiOffical. Επιπλέον, διαθέσιμη στο www.audimedia.tv όπως και σε Smart TV, με την εφαρμογή Audi Media TV-App.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης