Χαρακτηρίζεται ως ένα από τα κορυφαία supercar της αγοράς. Αποτελεί τη ναυαρχίδα της γκάμας της Nissan και πρόσφατα αναβαθμίστηκε με στόχο τις μέγιστες επιδόσεις και την «εκρηκτική» συμπεριφορά στον δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν όμως ήρθε η ώρα της τεκμηρίωσης για το GT-R Nismo στο φυσικό του περιβάλλον, δηλαδή στην πίστα, υπήρχε ένα πρόβλημα. Πώς θα κινηματογραφηθεί ;

Την απάντηση έδωσε ο Mauro Calo. Ένας επαγγελματίας οδηγός και ειδικός στην κινηματογραφική λήψη εικόνων οχημάτων. Σύμφωνα με τον Calo, το τέλειο αυτοκίνητο για να «κυνηγήσει» και να κινηματογραφήσει το 2020 GT-R NISMO, δεν είναι άλλο από… ένα άλλο GT-R. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους, τη ρυθμιζόμενη σπορ ανάρτηση και την τετραθέσια διαμόρφωση, το GT-R είναι η τέλεια βάση για τη φιλοξενία μιας εξέδρας κινηματογραφικών μηχανών, αυτού του τύπου. Μόλις λοιπόν έφτασε το αυτοκίνητο, ο Calo και η ομάδα του τοποθέτησαν μια προσαρμοσμένη σωληνωτή δομή, με συγκόλληση στο πλαίσιο που είναι σε θέση να συγκρατεί το βάρος του επαγγελματικού συστήματος  τοποθέτησης της κάμερας από ανθρακονήματα.

Με τον Mauro στο τιμόνι, οι χειριστές του συστήματος λήψης και ο σκηνοθέτης, μπορούν να βρίσκονται  στο αυτοκίνητο ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας υπέροχα στιγμιότυπα υψηλής ευκρίνειας στην αγωνιστική πίστα του Lausitzring στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης