Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το καλοκαίρι του 2021 αναμένεται να ξεκινήσει στην Ευρώπη η διάθεση του εντυπωσιακού αμερικανικού sportcar. Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται τόσο σε coupe αμάξωμα όσο και σε cabrio. V8 κινητήρας απόδοσης 490 ίππων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι υποψήφιοι αγοραστές, εκτός των γνωστών χρωμάτων που περιλαμβάνονται στην παλέτα του μοντέλου, θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών νέων αποχρώσεων και πιο συγκεκριμένα, των «Hypersonic Gray Metallic», «Caffeine Brown Metallic» και «Amplify Orange Tinitcoat».

Μάλιστα, οι αντιπρόσωποι της Chevrolet σε ΗΠΑ και Γηραιά Ήπειρο, έχουν λάβει τους κωδικούς των χρωμάτων και σύντομα θα είναι διαθέσιμοι στους καταλόγους. Επίσης, υπάρχουν και τα «Red Mist Metallic» και «Silver Flare Metallic», τα οποία προστέθηκαν στα τέλη του περασμένου έτους στην γκάμα της Corvette C8.

Το κεντρομήχανο όχημα υψηλών επιδόσεων τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα LT2 V8 6,2 λίτρων απόδοσης 490 ίππων και 630 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της Tremec. Με το πακέτο Z51 Performance, το μοτέρ αποδίδει 495 ίππους και 637 Nm ροπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τέσσερα προγράμματα λειτουργίας (Tour, Sport, Track και Weather), ρυθμίζοντας ανάλογα με το τερέν και τις συνθήκες την ανάρτηση, την υποβοήθηση του τιμονιού, την απόδοση των φρένων και τον ήχο του κινητήρα.

 

Πότε έρχεται και πόσο κοστίζει στην Ευρώπη η νέα Corvette;

Η απόλυτη Corvette Zora των 1.000 ίππων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης