Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί με τον Covid και τις απαγορεύσεις να ακυρώθηκαν δεκάδες εκθέσεις τα προηγούμενα χρόνια, όμως φαίνεται πως όλα ανήκουν στο παρελθόν. Η φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ θα μας επιστρέψει στις παλιές καλές εποχές όπου πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες έδιναν το παρών, νέα μοντέλα αποκαλύπτονταν και χιλιάδες κόσμου σύρρεε με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 24 Σεπτεμβρίου στο Huntington Place στο Ντιτρόιτ και θα περιλαμβάνει δεκάδες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων test drives και επιδείξεις με ηλεκτρικά και αυτόνομα οχήματα σε μια διαδρομή που έχει διαμορφωθεί στα τμήματα του Detroit Riverfront της πίστας Chevrolet Detroit Grand Prix. 

Οι υπεύθυνοι της έκθεσης επιβεβαίωσαν ότι για πρώτη φορά από το 2019, η Ford, η GM και η Stellantis θα συμμετέχουν όλες στην έκθεση με τις πλήρες γκάμες τους. Επιπλέον, έχουν προγραμματιστεί πολλαπλές πρεμιέρες μοντέλων για την έκθεση, με αυξημένη εκπροσώπηση από άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Συνολικά, οι υπεύθυνοι της έκθεσης αναμένουν ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων εμπορικών σημάτων θα διπλασιαστεί σε σχέση με πέρυσι. 

Η έκθεση θα φιλοξενήσει επίσης το εναρκτήριο Mobility Global Forum, ένα διήμερο συμπόσιο στελεχών που θα ασχοληθεί με τον μεταβαλλόμενο κόσμο της κινητικότητας και των μεταφορών και τις τάσεις και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η αυτοκινητοβιομηχανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και πέρυσι, θα υπάρχει ενημέρωση και σεμινάρια για την ηλεκτροκίνηση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Detroit Auto Show Thad Szott, η έκθεση αντιπροσωπεύει την ίδια την εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας κ. “Η τεχνολογία των αυτοκινήτων αλλάζει τόσο γρήγορα”. Πώς θα κάνουμε τους ανθρώπους να νιώσουν άνετα με αυτό; Σχεδιάζουμε μια έκθεση που όχι μόνο αγκαλιάζει και εκπαιδεύει σχετικά με αυτή τη νέα τεχνολογία, αλλά προσφέρει μια εμβάθυνση σε αυτήν”.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης