Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Προηγμένες τεχνολογίες, υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, αυτονομία που φθάνει έως τα 600 χιλιόμετρα, κορυφαίες επιδόσεις και άψογη οδική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Ford Mustang Mach-Ε, είναι ένα από τα SUV που αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην Ευρώπη θα λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας (standard range και extended range), είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που κάνει τη διαφορά στο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV είναι οι over-the-air ενημερώσεις του λογισμικού. Πολλές από τις ενημερώσεις ολοκληρώνονται σε λιγότερο από δύο λεπτά, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους οδηγούς, με τη βοήθεια μιας πρωτοποριακής πλατφόρμας συνδεδεμένης σε cloud.

Οι ενημερώσεις αφορούν όλους τους τομείς, από το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC μέχρι βελτιώσεις ποιότητας, επιδόσεων και άνεσης. Η διαδικασία πραγματοποιείται ασύρματα, όλες τις ώρες της ημέρας, ανεξάρτητα αν το όχημα κινείται ή είναι σταθμευμένο.

Μετά το τέλος μιας ενημέρωσης θα εκδίδεται σχετική ειδοποίηση ενημερώνοντας τον οδηγό. Οι πιο περίπλοκες ενημερώσεις μπορούν να προγραμματίζονται ώστε να πραγματοποιούνται τη στιγμή που εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου, όπως ακριβώς γίνεται και στα smartphone.

Η Ford υπολογίζει ότι θα προσφέρει τις πρώτες ενημερώσεις μέσα σε έξι μήνες από τη στιγμή που οι πρώτες Mustang Mach-E παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Οι τελευταίοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τις διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού, ενώ η λήψη τους θα γίνεται μέσω Wi-Fi ή δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης