Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τα παροπλισμένα κυβερνητικά οχήματα δεν χρειάζεται να καταλήγουν στα σκουπίδια. Αυτή είναι η ουσία πίσω από τη νέα εκπομπή του Jeremy Renner (υποδύεται τον Hawkeye στους Avengers) που έρχεται στην υπηρεσία streaming Disney+ από τις 12 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκπομπή θα ονομάζεται Rennervations και θα δείχνει τον Renner και την ομάδα κατασκευαστών, να δίνουν ξανά ζωή σε εγκαταλελειμμένα και παλιά οχήματα με στόχο να τα χαρίσουν σε διάφορες κοινότητες σε όλο τον κόσμο. 

Η εταιρία παραγωγής θα ακολουθήσει τον ίδιο και την ομάδα του και στις τέσσερις γωνίες της γης και θα καταγράψει την αγορά  παρατημένων κυβερνητικών οχημάτων, την εύρεση νέων σκοπών για αυτά και την παράδοση τους σε κοινότητες και συλλόγους που τα έχουν ανάγκη. Σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχει ένας διάσημος καλεσμένος που θα πλαισιώνει τον Renner στην περιπέτειά του.

Ο Renner θα συνεργαστεί με τον σούπερ σταρ του Bollywood Anil Kapoor στην Ινδία για να φτιάξει μια κινητή εγκατάσταση επεξεργασίας νερού από ένα παλιό φορτηγό μεταφορών. Στο Μεξικό, το κοινό θα παρακολουθήσει τον Renner και το πλήρωμά του να μετατρέπουν ένα αστικό λεωφορείο σε ένα κινητό στούντιο χορού με τον τραγουδιστή Sebastian Yatra. Στις ΗΠΑ, η εκπομπή θα ακολουθήσει την οργάνωση νεολαίας BASE Chicago που αποκτά ένα μουσικό στούντιο με ρόδες από τη σταρ του Disney Channel, Venessa Hudgens.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Η νέα σειρά του Renner θα λανσαριστεί τέσσερις μήνες αφότου ο ηθοποιός υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς από τη σύνθλιψή του από εκχιονιστικό μηχάνημα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Το ατύχημα άφησε τον ηθοποιό με περισσότερα από 30 σπασμένα οστά, μώλωπες στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης