Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και Youtuber, έχει δοκιμάσει διάφορα «ακροβατικά» με το Model S Plaid και αυτή τη φορά βάλθηκε να αποδείξει πως το Tesla μπορεί σχεδόν να κολυμπήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δοκιμή των ικανοτήτων του αυτοκινήτου σε καταστάσεις πλημμύρα, απαιτούσε να κατασκευαστεί μια μεγάλη τεχνητή λίμνη και να γεμίσει με νερό. Αφού λύθηκε αυτό το πρόβλημα, στη συνέχεια, ο YouTuber άρχισε να οδηγεί αργά προς το νερό, μέχρι και το σημείο που έγινε τόσο βαθύ, οριακά κάλυψε ολόκληρο το παρμπρίζ του EV.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι δύσκολο να πει κανείς αν το Model S Plaid επέπλεε κάποια στιγμή ή αν το νερό ήταν αρκετά ρηχό ώστε οι τροχοί του να διατηρούν επαφή με το κάτω μέρος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το EV φαινομενικά αποδίδει πολύ καλά και καταφέρνει να περάσει απέναντι. Ωστόσο, είχαν γίνει ορισμένες τροποποιήσεις για να σφραγιστεί το εσωτερικό και παρόλα αυτά, λίγο νερό άρχισε να βρίσκει τον δρόμο του μέσα.

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε αργότερα, ο YouTuber “Chillin’ with Chet” αποκάλυψε ότι τόσο ο μπροστινός όσο και ο πίσω ηλεκτροκινητήρας έβαλαν νερό και ότι και οι δύο έπρεπε να αντικατασταθούν με κόστος 15.000 $. Επιπλέον, το ενσωματωμένο σύστημα GPS του αυτοκινήτου δεν λειτουργεί πλέον, ούτε και το οδόμετρο. Εκφράζει επίσης την απογοήτευσή του που η Tesla δεν μπορεί να διαγνώσει και να επιδιορθώσει πλήρως όλα τα ζητήματα, σημειώνοντας επίσης ότι ακύρωσαν την εγγύηση του . Λογικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης