Τι σχέση έχει η Bentley με τον οίκο ουίσκι Macallan;

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021, 15:30
Τι σχέση έχει η Bentley με τον οίκο ουίσκι Macallan;

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Bentley Motors και ο διάσημος, παραδοσιακός οίκος παραγωγής σκωτσέζικου ουίσκι, η Macallan, ανακοίνωσαν μια μοναδική συνεργασία που θα βασιστεί στην πλούσια κληρονομιά των δύο brands.

Με αφετηρία τις κοινές αξίες της αριστείας, της δεξιοτεχνίας, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, οι δύο μάρκες προχωρούν στην ανάπτυξη ιδιαίτερων συνεργασιών και την από κοινού προώθηση του οράματός τους για την αειφορία.

Η παγκόσμια συνεργασία των δύο φημισμένων βρετανικών εταιρειών, παρουσιάστηκε στο «The Macallan Estate» στην περιοχή Speyside της Σκωτίας, παράλληλα με την παρουσίαση της νέας Bentley Flying Spur Hybrid.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστά τα projects που θα υλοποιηθούν στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων από κοινού επιμελημένων κορυφαίων εμπειριών πελατών και αποκλειστικού χαρακτήρα βιωματικών εκδηλώσεων.

Η Macallan ιδρύθηκε από τον Alexander Reid σε ένα οροπέδιο πάνω από τον ποταμό Spey, στη βορειοανατολική Σκωτία, το 1824. Η περιοχή φημίζεται σε όλο τον κόσμο για τα εξαιρετικά ουίσκι της. Στόχος της εταιρείας είναι η ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα έως το 2030, πριν από τους ευρύτερους στόχους της βιομηχανίας ουίσκι, προωθώντας την υπεύθυνη προμήθεια και καλλιεργώντας μια παγκόσμια κοινότητα αειφόρου παραγωγής.

Ως μέρος της περιβαλλοντικής της δέσμευσης, η Macallan θα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της έναν στόλο ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων, αρχής γενομένης από το 2025. Μέχρι τότε, θα έχει στη διάθεσή της τις υβριδικές Bentley.

Η Bentley Motors ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1919 και γρήγορα έγινε γνωστή στον κόσμο των μηχανοκίνητων σπορ, πριν αποκτήσει μεγάλη φήμη και στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας ως μια εκ των κορυφαίων premium μαρκών. 

Τώρα, υφίσταται τον μεγαλύτερο μετασχηματισμό στην 102χρονη ιστορία της. Η στρατηγική Beyond100 που εξαγγέλθηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, φιλοδοξεί να καταστήσει την Bentley παγκόσμιο ηγέτη στη βιώσιμη κινητικότητα πολυτελείας.

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021, 15:30