Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Δεν θα μπορούσε το ολοκαίνουργιο Tucson να έκανε καλύτερο ντεμπούτο από το να εμφανιστεί σε μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες του Hollywood. Και όταν σ’ αυτή την ταινία πρωταγωνιστής είναι ο Spider-Μan, η επιτυχία είναι διπλή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη νέα κινηματογραφική και ψηφιακή διαφήμιση που έγινε για την ταινία «Spider-Μan: No Way Home», το TUCSON ξαναγράφει την ιστορία των SUV. Αποδεικνύει ότι όταν όλα στρέφονται εναντίον του Spider-Man, μόνο ένα SUV είναι έτοιμο για Super Ήρωες.

Η νέα ταινία του Spider-Μan προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 16 Δεκεμβρίου και θεωρείται ότι είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες κινηματογραφικές πρεμιέρες όλων των εποχών. Όπως ακριβώς ο Peter Parker αξιοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις της νανοτεχνολογίας για να υπηρετήσει την ανθρωπότητα, αντίστοιχα και το TUCSON προσφέρει στους οδηγούς καινοτόμες τεχνολογίες που ξεπερνούν τα συμβατικά όρια της αυτοκίνησης, με στόχο την πρόοδο για τον άνθρωπο. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Hyundai Tucson διανύει πιο αποδοτικά μεγαλύτερες αποστάσεις, χάρη στα  εξηλεκτρισμένα Turbo συστήματα κίνησης, εξηλεκτρισμένα κιβώτια μετάδοσης, με προηγμένα συστήματα προνοητικής ασφάλειας, αλλά και με τις ευφυείς τεχνολογίες που εξάπτουν τη φαντασία. 

Όπως για παράδειγμα δέχεται φωνητικές εντολές για να ξεπαρκάρει μόνο του χωρίς να είναι ο οδηγός μέσα στο αυτοκίνητο και να έχει, όπως ο Spider-Man, την «όρασή» του ενσωματωμένη στη μάσκα, ώστε η ελκυστική εμφάνιση να συναντά τη θεαματική κίνηση.

Τέλος, όσοι απαντήσουν σωστά στον διαγωνισμό που κάνει στην ιστοσελίδα της η Hyundai https://Hyundai.gr θα κερδίσουν μετά από κλήρωση κινηματογραφικές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας «Spider-Man: No Way Home».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης