Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η γκάμα του Land Rover Range Rover αποκτά μία νέα έκδοση SV η οποία απογειώνει την έννοια της πολυτέλειας. Σύμφωνα με την εταιρία υπάρχουν συνολικά 1.6εκ. συνδυαστικές επιλογές εξατομίκευσης για τη νέα έκδοση, με τον αγοραστή να μπορεί να βάλει την προσωπική του πινελιά, δημιουργώντας ένα σύνολο που όμοιο του δεν θα οδηγεί άλλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξύλινες επενδύσεις για απογείωση της premium αύρας
Ανάμεσα στις αρκετές προσθήκες της SV έκδοσης, ξεχωρίζουν τα κεραμικά κομμάτια που χρησιμοποιούνται στο λογότυπο της έκδοσης αλλά και σε αρκετά σημεία στο εσωτερικό της καμπίνας, όπως ο επιλογέας ταχυτήτων ή τα χειριστήρια του συστήματοςTerrain Response. Φυσικά διαθέσιμη είναι και η χρήση ξύλου στην καμπίνα για όσους θέλουν να νιώθουν αίγλη άλλης εποχής ενώ τα καθίσματα είναι δερμάτινα.

23άρες ζάντες και 14 διαφορετικά χρώματα
Οι επιλογές ακόμα και στην παλέτα χρωμάτων είναι αρκετές, με πάνω από 14 διαθέσιμα χρώματα για το αμάξωμα, την ώρα που οι ζάντες 23 ιντσών μπορούν να αποκτήσουν έως και εφτά διαφορετικά σχέδια. Εάν πάλι δεν σας αρέσει κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα 14 χρώματα, η Land Rover παρέχει την δυνατότητα στον εκάστοτε αγοραστή να προτείνει το δικό του χρώμα ή ακόμα και να το δημιουργήσει.

Η Land Rover δεν είπε πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Range Rover SV, αν και ανακοίνωσε ότι τα βιβλία παραγγελιών θα ανοίξουν στις αρχές του 2022. Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο για αρχικά με πενταθέσια διάταξη και μακρύ μεταξόνιο, ενώ το κινητήριο σύνολο θα είναι ένας V8 απόδοσης 523 ίππων.
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης