Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ένα αυθεντικό SUV, με εξαιρετικές δυνατότητες σε όλα τα εδάφη, υψηλή ποιότητα κατασκευής, πλούσιο εξοπλισμό και περιπετειώδη εμφάνιση, λάνσαρε στη χώρα μας η Subaru.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Forester e-Boxer Adventure απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα πραγματικό τετρακίνητο μοντέλο. Διακρίνεται για τη νέα γρίλια στις μάσκα, τις μαύρες ζάντες 18 ιντσών, τα εξωτερικά προστατευτικά, την ηλιοροφή και τα διακοσμητικά στοιχεία με το βαθύ πορτοκαλί χρώμα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια πορτοκαλί απόχρωση συναντάμε και στο εσωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο των αεραγωγών, στην κονσόλα, στον μοχλό ταχυτήτων και στις ραφές των καινούριων καθισμάτων με την αδιάβροχη επένδυση. 

Η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, το σύστημα μόνιμης συμμετρικής τετρακίνησης (SAWD), το υβριδικό σύνολο κίνησης με τον δίλιτρο κινητήρα των 150 ίππων και το πακέτο ασφαλείας (EyeSight), κάνουν το Forester Adventure ένα πραγματικό SUV απόδρασης και περιπέτειας.

Η νέα έκδοση διατίθεται σε δύο χρωματισμούς (Crystal White Pearl και Magnetite Grey Metallic). Είναι άμεσα διαθέσιμη και η τιμή λιανικής του ορίστηκε στα 48.360€.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης