Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η ιδιοκτησία ενός supercar είναι το όνειρο κάθε petrolhead, το ακριβό όνειρο κάθε petrolhead. Τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πρέπει να πληρώσει κάποιος για την αγορά ενός υπεραυτοκινήτου, είναι το ένα μέρος της υπόθεσης, καθώς το δεύτερο είναι η συντήρηση του, που πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με αυτή ενός καθημερινού μοντέλου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και εάν έχετε στο μυαλό σας ότι είναι ακριβά τα μεγάλα service όπως τα λάδια και τα λάστιχα, να σας πούμε πως για έναν ιδιοκτήτη Ferrari, του κόστισε 10.000 δολάρια για να αλλάξει μερικά κουμπιά στη καμπίνα που κολλούσαν. 

Ο χρήστης του Facebook, Jerry Mos, δημοσίευσε πρόσφατα για τη περιπέτεια του, αν και αρνήθηκε να αναφέρει ποιο είναι το συγκεκριμένο μοντέλο Ferrari.  Σύμφωνα με τον ίδιο, ξόδεψε 15 χιλιάδες για την αντικατάσταση των κεραμικών ρουλεμάν τροχών, 4 χιλιάδες για τη σωστή στερέωση των led φώτων που έπεφταν και ακόμα 7.542 δολάρια για επισκευές στο εσωτερικό που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν απλά η αντικατάσταση μερικών κουμπιών.  

Μάλιστα στην απόδειξη που δημοσίευσε υπάρχουν διάφορες χρεώσεις όπως 80 δολάρια για την αποστολή των εσωτερικών εξαρτημάτων για φινίρισμα και 1.800 δολάρια για τα εργατικά. Όλες οι εργασίες ήταν απλές και μικρές, με τον ιδιοκτήτη να αναφέρει πως ουσιαστικά χρεώθηκε εν τέλει σχεδόν 10.000 δολάρια για να του αλλάξουν μερικά κουμπιά που κολλούσαν με τον ίδιο να πουλάει τελικά το μοντέλο και να αγοράσει μία C8 Corvette. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης