Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Άλλο πράγμα το να επιβιώνεις, και άλλο εντελώς το να επιβιώνεις με στυλ. Πατέρας και 15χρονη κόρη έχουν δημιουργήσει μια off-road ομάδα, με την ονομασία Krazy Ks, και δοκιμάζουν καταβάσεις και αναβάσεις που φλερτάρουν με τα όρια της φυσικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Chokecherry Canyon στο Νέο Μεξικό, η 15χρονη Katelynn χάνει τον έλεγχο του Jeep Cherokee XJ της και πέφτει από τον βράχο φέρνοντας αρκετές τούμπες, μέχρι να προσγειωθεί στο πλάι.

Ο πατέρας της τρέχει στο αυτοκίνητο και φωνάζει στη μικρή για να δει εάν είναι καλά. Όταν τελικά φτάνει στην πόρτα του οδηγού συνειδητοποιεί πως το roll cage κράτησε την καμπίνα άθικτη και το παιδί όχι μόνο είναι καλά, αλλά η πρώτη της φράση είναι «Ελπίζω κάποιος να το τράβηξε σε βίντεο όλο αυτό».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η 15χρονη όχι μόνο δεν τα παράτησε, αλλά μετά την «απώλεια» του XJ πήρε ένα Jeep Wrangler YJ του 1995 και βγήκε ξανά στους βράχους για νέες περιπέτειες, με το αντίστοιχο post να τη δείχνει χαμογελαστή δίπλα στο νέο όχημα, το οποίο πάλι βρέθηκε στο πλάι.

 

Τι ακόμα θα δούμε για τα κλικ και τα views;
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης