Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Catonsville του Μέριλαντ στις ΗΠΑ, όταν ο οδηγός μιας BMW M5 διέλυσε το υπέροχο και πανάκριβο αυτοκίνητό του, λίγα λεπτά αφού πήρε τα κλειδιά στο χέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αμερικανός μετέβη περιχαρής στην επίσημη αντιπροσωπεία της βαυαρικής φίρμας, προκειμένου να εξοφλήσει το ποσό και να παραλάβει το νέο του τετράτροχο. Χωρίς να έχει τοποθετήσει καν τις πινακίδες κυκλοφορίας, επιχείρησε να διαπιστώσει τις δυνατότητες του πανίσχυρου sport sedan.

Έχοντας διανύσει μόλις 11 χιλιόμετρα και με το λευκό χρώμα της M5 των 600 ίππων να λάμπει, ο κάτοχος και οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος – πιθανότατα έπειτα από επαφή με άλλο όχημα – αυτό περιστράφηκε, χτύπησε σε ένα κράσπεδο και «καρφώθηκε» με δύναμη σε έναν στύλο ηλεκτροδότησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η ολοκαίνουρια BMW με το carbon πακέτο καταστράφηκε, όπως απεφάνθη η ασφαλιστική εταιρεία. Με απλά λόγια, ο άτυχος ιδιοκτήτης έδωσε σχεδόν 110.000 δολάρια για νιώσει τη δύναμη της M5 και τον ήχο του V8 κινητήρα για 6-7 λεπτά. Βέβαια, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο άνθρωπος δεν τραυματίστηκε σοβαρά.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης