Του Μιχάλη Κοντιζά

Θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς οδηγούς στην Ελλάδα. Ουσιαστικά, είναι ο άνθρωπος που καθιέρωσε το drift στους αγώνες ανάβασης, προσφέροντας στους θεατές ένα ανεπανάληπτο σόου σε κάθε εμφάνισή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τον Δημήτρη Δημητρίου, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο οδηγό και ακόμη καλύτερο άνθρωπο. Ο Δημήτρης τρέχει με ένα Opel Ascona το οποίο έχει τροποποιήσει ο ίδιος. Μπήκε στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2012 και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει τους πάντες με την προσωπικότητά του.

Όπως αναφέρει στον Μιχάλη Κοντίζα, χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχουν αγώνες αυτοκινήτου. Σε οποιαδήποτε ανάβαση κι αν συμμετάσχει χαιρετάει πάντα τους θεατές, σέβεται απόλυτα την παρουσία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Δημητρίου οι αγώνες είναι πάνω απ΄όλα ευχαρίστηση. Η νίκη έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι όταν πήγε σε πίστα καρτ με συναθλητές του και αγωνίστηκαν μεταξύ τους.

Συμβουλεύει τους οδηγούς και ιδιαίτερα τους νέους να είναι προσεκτικοί στον δημόσιο δρόμο. Παραδέχεται τα λάθη του και προσκαλεί τους νεότερους να γνωρίσουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

Απολαύστε τον

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης