Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δύο μέρες πριν την έναρξη των επίσημων δοκιμών στην πίστα του Sakhir, η Scuderia Ferrari αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο, το οποίο αποτελεί εξέλιξη της περσινής SF1000. Το μονοθέσιο είναι βαμμένο στο χρώμα “burgundy red”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσίαση της SF21 έγινε ψηφιακά, με τους Charles Leclerc και Carlos Sainz να χαιρετούν τους tifosi από το Μπαχρέιν, όπου βρίσκονται για τα προγραμματισμένα τεστ της φετινής σεζόν στη Formula 1. Άπαντες ελπίζουν, πως το 2021 η ιταλική ομάδα θα αντιδράσει και επιτέλους θα φανεί ανταγωνιστική.

Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, στις προσομοιώσεις η SF21 δείχνει αρκετά γρήγορη, κυρίως στις ευθείες. Οι αναβαθμίσεις που έγιναν σε κινητήρα, πίσω τμήμα και αεροδυναμική επέφεραν αποτελέσματα.

Βέβαια, στις δοκιμές του Μπαχρέιν που ξεκινούν την Παρασκευή 12 Μαρτίου, θα δούμε αν η Scuderia έχει κάνει βήματα προόδου και πόσο κοντά είναι στους ανταγωνιστές. Για πρωταθλητισμό ούτε λόγος να γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από πλευράς αισθητικής, η SF21 δεν κρύβει εκπλήξεις. Στο μονοθέσιο κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα, το οποίο συνδυάζεται αρμονικά με το μαύρο και τις πράσινες διακοσμητικές πινελιές του βασικού χορηγού.  

Ανασχεδιασμένο το εμπρός ρύχγος

Εντύπωση κάνει το πράσινο λογότυπο πίσω από το cockpit

 

 

 

Παρουσιάστηκε η νέα ομάδα της Ferrari

Η Fοrmula 1 έχει από φέτος δύο safety cars

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης