Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Την 4η Pole Position στην καριέρα του κατέκτησε στην πίστα Monza στην Ιταλία ο Leclerc με μονοθέσιο της Η Ferrari θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση …Ferrari. Ο Μονεγάσκος έφερε την ιταλική ομάδα στην κορυφή και σε αυτή τη θέση από την οποία θα εκκινήσει στον αγώνα της Κυριακής θα ήθελε, τόσο ο ίδιος όσο και οι χιλιάδες φανατικοί τιφόζι, να τερματίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίπλα του, έχοντας σημειώσει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, θα εκκινήσει ο Hamilton με Mercedes ενώ τρίτος θα ξεκινήσει ο δεύτερος πιλότος της γερμανικής ομάδας, Veltteri Bottas. Στην 4η σειρά θα βρεθεί ο Vettel με Ferrari. Την δεκάδα συμπληρώνουν οι, Ricciardo, Hulkenberg, Sainz, Albon, Raikkonen και Stroll.

H διαδικασία ολοκληρώνεται και μόνο ο... Sainz περνά τη γραμμή για να γράψει χρόνο στο τέλος. Όλοι οι υπόλοιποι πιλότοι έμειναν εκτός και δεν είδαμε καμία μάχη!

Οι πιλότοι δεν… πάλεψαν για την Pole

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, αυτό που θα συζητηθεί και βρίσκεται υπό διερεύνηση από τους αγωνοδίκες αφορά στον τελευταίο Απίστευτο αυτό που συνέβη στο τέλος της διαδικασίας….γύρο καθώς οι πιλότοι, με εξαίρεση τον Sainz, δεν «έγραψαν» χρόνο.

Αιτία τα δευτερόλεπτα που δεν έφτασαν έτσι ώστε οι πιλότοι να περάσουν τη γραμμή εκκίνησης και να μονομαχήσουν σε έναν τελευταίο γύρο στα ίσια για την κατάκτηση της Pole Position.

Ο 14ος αγώνας της σεζόν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 16:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση και την Cosmote TV.

 

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών στη Monza

Η ελληνική σημαία δεσπόζει στις κερκίδες της Monza

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης