Η ομάδα του ζήτησε συγγνώμη από όλο τον αθλητικό κόσμο και διαχώρισε τη θέση της. Κάποιοι αναβάτες δεν θέλουν να τρέχουν μαζί του, ενώ ορισμένοι, όπως ο Cal Crutchlow, ζήτησαν να αποκλειστεί διά παντός από τους αγώνες.

Για μία ακόμη φορά ο Romano Fenati γίνεται ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Ο Ιταλός έκανε μία αδιανόητη, αντιαθλητική και επικίνδυνη κίνηση στο πλαίσιο του Grand Prix του Σαν Μαρίνο στην κατηγορία Μoto2. Ο απίθανος αυτός τύπος πλησίασε τον συμπατριώτη του Stefano Manzi ενώ κινούνταν με 200 χλμ./ώρα και του τράβηξε τη μανέτα από το μπροστινό φρένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς, ο νεαρός Ιταλός κατάφερε να το σώσει και δεν συνέβη τίποτα χειρότερο. Οι αγωνοδίκες σήκωσαν αμέσως μαύρη σημαία, με την ομοσπονδία να τον αποκλείει από τους δύο επόμενους αγώνες.

Ωστόσο, οι περισσότεροι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που αντιδρά παράλογα. Όσο για την ομάδα του, Marinelli Snipers, εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση, αναφέροντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν κάτι ασυγχώρητο. Η ομάδα διαχωρίζει τη θέση της και ζητεί συγγνώμη από τον αθλητικό κόσμο για το άσχημο παράδειγμα. Για την εικόνα που δείξαμε στους χορηγούς και την απογοήτευση που δώσαμε στους οπαδούς μας. Δεχτήκαμε την ποινή του αποκλεισμού του οδηγού μας για τους επόμενους αγώνες. Ευχαριστούμε τους αγωνοδίκες για τον επαγγελματισμό τους».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης