Εν αναμονή των εξελίξεων για τη συμμετοχή ή μη της χώρας μας στην Eurovision 2013, οι φαν της Eurovision και το ελληνικό σωματείο τους I.N.F.E Greece -The Greek eurovision fanclub δεν χάνουν το… κέφι τους και τραγουδούν!
Ο διαγωνισμός Mu.Si.Ka. (Mu.st SI.ng KA.raoke) διεξάγεται για 5η συνεχόμενη χρονιά και πάλι υπό την αιγίδα του σωματείου στου Ψυρρή, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, από τις 18.00 το απόγευμα και όσο πάει.
Στον μουσικό αυτό διαγωνισμό οι υποψήφιοι «τραγουδισταράδες» έχουν στη διάθεσή τους μια λίστα mp3 από Eurovision songs και το πάρτι αρχίζει.
Λαμπεροί καλεσμένοι – έκπληξη θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή που θα κρίνει και θα αποφασίσει. Αλλά και το κοινό θα έχει τη δική του απόφαση. Η διαδικασία θα είναι σαν μια Eurovision, 50-50… Και πού ξέρεις, μπορεί και εσύ να πάρεις το μικρόφωνο. Μην το χάσεις, γιατί θα χάσεις!
Χώρος διεξαγωγής: PHILIP CHAMPAGNE BAR ATHENS
Τομπάζη 4, Ψυρρή
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τους κανονισμούς για τον διαγωνισμό.

