Καλωσορίσατε  στη «Femina – Η Υγεία της Γυναίκας», όπου μπορείτε να βρίσκετε έγκυρες, χρήσιμες και κατανοητές πληροφορίες για θέματα σχετικά με την υγεία κάθε γυναίκας, αλλά και να μας ρωτάτε ό,τι απασχολεί εσάς προσωπικά.

Η χειρουργός Κάτια Βήχα, με 20ετή εμπειρία σε απαιτητικά χειρουργεία της Γενικής Χειρουργικής, έχει αφιερωθεί στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του μαστού. Στόχος της είναι να επικεντρωθούν οι γυναίκες στην πρόληψη. Γνωρίζοντας ότι ο μαστός είναι ένα κομμάτι της υπόστασης, της προσωπικότητας κάθε γυναίκας, προσεγγίζει με ευαισθησία και τη γυναικεία πλευρά μίας επέμβασης και προσφέρει αμέριστη υποστήριξη στις ασθενείς της, καθιστώντας εξαιρετική σύμμαχο της γυναίκας στη μάχη της κατά των παθήσεων του μαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος, ιατρός αναπαραγωγής Ιάκωβος Σούσης έχει πολυετή πείρα στην Ελλάδα και στη Βρετανία στην αντιμετώπιση όλων των γυναικολογικών παθήσεων, εξειδικεύεται στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και τη διατήρηση της γονιμότητας σε καρκινοπαθείς γυναίκες, ενώ ασχολείται ιδιαίτερα με την ενδομητρίωση. Είναι πάντα στο πλευρό των ασθενών του, σε κάθε βήμα και πιστεύει ότι οφείλει να τις ενημερώνει σε βάθος ώστε να κατανοούν τι τους συμβαίνει και ποια είναι η κατάλληλη αντιμετώπιση.

Είναι χαρά μας να απαντάμε στις ερωτήσεις που μας στέλνετε και θα είμαστε στο πλευρό σας για να σας ενημερώνουμε για θέματα υγείας που αφορούν την κάθε μία σας ξεχωριστά.

Θέλουμε να είναι σαφές πως η Femina είναι ένας χώρος επικοινωνίας και ενημέρωσης. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ένας ιατρός να δώσει συμβουλές για συγκεκριμένο περιστατικό ή να κάνει διάγνωση. Πάντα πρέπει να απευθύνεστε στον γιατρό σας για κάθε τι που σας συμβαίνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης