Το ανθρώπινο σώμα είναι πανέξυπνο: τα γνωστά σε όλους γουργουρίσματα του στομαχιού, η ασυγκράτητη επιθετικότητα που μας συνταράσσει αναπάντεχα αποτελούν καταφανή σημάδια ότι πρέπει να φάμε. Μα καλά, πάλι; Ναι! Ο οργανισμός μας χρειάζεται την ενέργεια, για να συνεχίσει να υλοποιεί όλες τις διαδικασίες που μας κρατούν στη ζωή. 

Πώς είναι λοιπόν δυνατόν το φαγητό, αυτός ο καταλυτικός για την επιβίωσή μας παράγοντας, να περιτριγυρίζεται από μύθους ή να προκαλεί πραγματική ταραχή και φόβο σε πολλούς ανθρώπους; Η επιστημονική ομάδα καταρτισμένων διαιτολόγων του MyFlex, με επικεφαλής τον Δημήτρη Οικονομάκη, διαμόρφωσε το καινοτόμο πρόγραμμα απώλειας βάρους MyFlex, για να φτιάξουμε και πάλι μια καλή σχέση με το φαγητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς ξεχωρίζει το MyFlex από άλλα προγράμματα διατροφής;

Το πρόγραμμα MyFlex στηρίζεται στην ευέλικτη διατροφή. Τι σημαίνει αυτό; Αρχικά, δεν υπάρχουν απαγορευμένα φαγητά. Το σώμα και το μυαλό μας είναι αλληλένδετα. Αν λοιπόν βάλουμε όριο, απαγορεύσουμε στο μυαλό μας να σκέφτεται και να ζητάει ένα συγκεκριμένο είδος τροφής, για παράδειγμα σοκολάτα, τότε αυτό θα γεννήσει την έντονη επιθυμία για αυτό το κάτι που δεν μπορούμε να έχουμε. Τέτοιες συμπεριφορές και αντιδράσεις είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε αχαλίνωτες λιγούρες, στην ενοχοποίηση του εαυτού μας για την απόλαυση μιας «κακής» τροφής ή σε επεισόδια υπερφαγίας. Επομένως, αντιμετωπίζοντας τόσο τα υγιεινά όσο και τα ανθυγιεινά φαγητά ως απολαυστικά μέσα, για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του οργανισμού και του μυαλού μας, καταφέρνουμε να ζούμε μια πιο γεμάτη και χαρούμενη ζωή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς όμως θα καταφέρει κάποιος να χάσει βάρος με αυτόν τον τρόπο; Η απώλεια βάρους και η σμίλευση του σώματος επιτυγχάνονται χάρη στα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και έχει διαφορετικές ανάγκες. Συζητώντας για το είδος της καθημερινότητας και το ιατρικό ιστορικό σας, οι έμπειροι διαιτολόγοι του MyFlex είναι σε θέση να συνθέσουν ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής που καλύπτει επακριβώς τις ανάγκες σας σε ενέργεια, ώστε να έχετε δυνάμεις να «βγάλετε» την κάθε σας μέρα και να μην πεινάτε. Πώς το κάνουν αυτό; Υπολογίζοντας πόσα γραμμάρια πρωτεϊνών, λιπιδίων και υδατανθράκων χρειάζεται ο καθένας μέσα στη μέρα. Τα μακροθρεπτικά συστατικά, και όχι οι θερμίδες, είναι αυτά που συμβάλλουν στη θρέψη του κάθε οργανισμού. 

Μπορεί μόνο η σωστή διατροφή να επιφέρει σμίλευση του σώματος;

Ναι και όχι. Το πρώτο βήμα για ένα υγιές και σμιλεμένο σώμα είναι η σωστή διατροφή. Η κίνηση και η γυμναστική θα φέρουν γρηγορότερα και εντυπωσιακότερα αποτελέσματα. Το κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής Flexstores σε εξοπλίζει με όσα χρειάζεσαι, για να πετύχεις σε όλες τις πτυχές αυτής της διαδρομής προς το fitness. Γέμισε τα ράφια της κουζίνας σου με υγιεινά σνακς και προϊόντα που θα ικανοποιούν κάθε λιγούρα σου και θα αποτελούν τα υλικά για πεντανόστιμες λιχουδιές που θα ξέρεις ότι είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Επίσης, έχοντας στη ντουλάπα σου όμορφο εξοπλισμό (ρούχα γυμναστικής, πετσέτες, μπουκάλι νερού, στρώμα) όχι μόνο δε θα χάνεις ευκαιρία να βγεις για περπάτημα αλλά και οι επισκέψεις σου στο γυμναστήριο θα αυξηθούν. 

Ο αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων που ακολουθώντας το πρόγραμμα MyFlex έχει δει το σώμα των ονείρων του να παίρνει σάρκα και οστά είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι είναι δυνατόν να έχει κάποιος καλλίγραμμο σώμα και να τρώει πλούσια και πεντανόστιμα γεύματα καθημερινά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης