Μπορείς να την κάνεις οπουδήποτε και να γυμνάσεις όλο το σώμα!

Αυτή η 10λεπτη προπόνηση γυμνάζει μεγάλες μυϊκές ομάδες, δεν απαιτεί εξοπλισμό και μπορείς να την κάνεις οπουδήποτε: στο σπίτι, στην παραλία, στο πάρκο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το βάρος του σώματός σου και ένα ρολόι. Η συνέπεια είναι το μυστικό για να έχεις τα οφέλη μιας τέτοιας προπόνησης. Αν κάνεις αυτή τη 10λεπτη προπόνηση τρεις φορές την εβδομάδα θα αυξήσεις τη δύναμή σου, αν την κάνεις 5-6 φορές την εβδομάδα θα παρατηρήσεις αλλαγή στο σώμα σου μέσα σε ένα μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σαν μια γρήγορη προπόνηση όταν δεν έχεις χρόνο ή ακόμα και ως κανονική προπόνηση για 5-6 φορές την εβδομάδα (απλώς προσπάθησε να μην είναι αυτή η μόνη σου προπόνηση).

Η 10λεπτη προπόνηση αποτελείται από 9 ασκήσεις που διαρκούν ένα λεπτό η καθεμία. Τα λίγα δευτερόλεπτα που αφιερώνεις για την ξεκούραση μεταξύ των ασκήσεων ολοκληρώνουν 10 λεπτά. Σε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο είναι αερόβιο, θα δουλέψεις στήθος, χέρια, πόδια, πλάτη, γλουτούς, μέσο κορμό και κοιλιακούς.

10λεπτη προπόνηση με τρεις τρόπους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείς να κάνεις αυτή την προπόνηση με τρεις τρόπους, ο τρόπος θα εξαρτηθεί από το εάν είσαι αρχάριος ή προχωρημένος και τη φυσική σου κατάσταση. Όλοι οι τρόποι χρησιμοποιούν ακριβώς τις ίδιες ασκήσεις, απλώς διαφορετική ένταση και ρυθμό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης