Στις φλόγες τυλίχτηκε το πρωί του Σαββάτου διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας, στην οδό Διοικητηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας και μία γυναίκα νεαρής ηλικίας, εγκλωβίστηκαν στο πίσω μπαλκόνι της οικείας, όπου προσέφυγαν για να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Για τον λόγο αυτό, η επιχείρηση του απεγκλωβισμού τους διήρκησε αρκετή ώρα. Έγινε μέσω της διπλανής πολυκατοικίας, από την οποία οι πυροσβέστες είχαν πρόσβαση στην πρασιά που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο κτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Τα δύο άτομα, δέχθηκαν τις Πρώτες Βοήθειες και αυτήν την ώρα διακομίζονται στο εφημερεύον νοσοκομείο, από τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να παρέχουν βοήθεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 08:00 και επί τόπου βρίσκονται έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 15 πυροσβέστες που επιχειρούσαν για την κατάσβεση.

Επιπλέον, δυνάμεις της αστυνομίας συνδράμουν στην επιχείρηση, αποκλείοντας τον δρόμο και διευκολύνοντας το έργο των πυροσβεστών.

Πηγή: Grtimes

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης