Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 52χρονου δραπέτη φυλακών

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021, 09:42
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 52χρονου δραπέτη φυλακών

Δραπέτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας Χαλκιδικής εντόπισαν και συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 52χρονο, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που εξέτιε ποινή 25ετούς κάθειρξης για σωματεμπορία από κοινού.

Όπως έγινε γνωστό, ο 52χρονος είχε λάβει τον Οκτώβριο του 2019 ολιγοήμερη άδεια από το -ανοιχτού τύπου- κατάστημα όπου κρατούνταν, την οποία όμως παραβίασε, καθώς δεν επέστρεψε -όπως όφειλε- και έκτοτε θεωρούνταν δραπέτης.

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως είχε βρει καταφύγιο σε σπίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου διέμενε παράνομα, και κατόπιν καταγγελίας αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου τον συνέλαβαν για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ο ίδιος φέρεται να προσκόμισε πλαστά στοιχεία ταυτότητας προκειμένου να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, αλλά, όταν υποβλήθηκε σε εξέταση δακτυλικών αποτυπωμάτων, αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε επιπλέον ότι εις βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των διωκτικών Αρχών της πατρίδας του για πράξεις που φέρεται να τέλεσε εκεί. Ο 52χρονος κρατείται και οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021, 09:55