Θλιβερή ασέβεια από μαθήτριες σε σχολική παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019, 22:52
Θλιβερή ασέβεια από μαθήτριες σε σχολική παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε μια παρέα μαθητριών που παρέλασαν την 28η Οκτωβρίου, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Χωρίς καμία ένδειξη σεβασμού στην εθνική μας εορτή, στους πεσόντες προγόνους τους αλλά και στους συμμαθητές, τους καθηγητές και τους συμπολίτες τους, η συγκεκριμένη παρέα έκρινε ως έξυπνη ή χιουμοριστική ενέργεια αυτή που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Ήδη το διαδίκτυο έχει πάρει «φωτιά» από τα σχόλια χρηστών που καταδικάζουν το θλιβερό πρωτίστως για τα ίδια τα παιδιά γεγονός, ενώ μάλιστα ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος Νέας Χαλκηδόνας-Νέας Φιλαδέλφειας.

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή φωτογραφίας: e-kafeneio.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019, 03:01