Βίντεο-Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα, καθώς συνελήφθη ο δράστης όταν άνδρες των ΕΚΑΜ κατόρθωσαν να τον αιφνιδιάσουν και να τον ακινητοποιήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου, συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς, ένας άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του, βουλγαρικής καταγωγής, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Αλκιβιάδου 55. 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως απήγαγε την πρώην σύντροφό του από το σπίτι της στο Γαλάτσι και υπό την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας απειλούσε να προκαλέσει έκρηξη με μπουκάλα υγραερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συμβάν βρέθηκε και διαπραγματευτής της αστυνομίας.

Η κλήση στις Αρχές έγινε από την αδερφή της κοπέλας η οποία βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα την ώρα που ο άνδρας ξεκίνησε την επίθεση.

Η Αστυνομία αποφάσισε να προχωρήσει στην εκκένωση της πολυκατοικίας. Στην περιοχή επικρατούσε μεγάλη αναταραχή με τους ένοικους της πολυκατοικίας να αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης