Δύσκολες στιγμές περνάει η σύντροφος του Νίκου Μαυρίκου και πρώην Playmate, Χρύσα Δρακάκη. Ο επιχειρηματίας έπεσε θύμα αρπαγής στον Πειραιά το πρωί της Πέμπτης ενώ οι απαγωγείς δεν έχουν ακόμη επικοινωνήσει με την οικογένειά του ώστε να ζητήσουν λύτρα.Η Χρύσα Δρακάκη το 2003 συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 ενώ το 2009 είχε αναδειχθεί Playmate

Το αγαπημένο ζευγάρι που διατηρούσε δεσμό τα τελευταία χρόνια κρατούσε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις. Τα Χριστούγεννα οι δύο τους ήταν στην Παύλιανη και επέστρεψαν στον Πειραιά για να περάσουν την Πρωτοχρονιά με τους γονείς του 51χρονου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοντέλο όταν έμαθε για την απαγωγή του συντρόφου της ήταν στο σπίτι όπου έμενε με τον Ν. Μαυρίκο και από εκείνη τη στιγμή είναι ράκος. Λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της, ενώ περιμένει να μάθει νέα από τους απαγωγείς. 

Η Χρύσα Δρακάκη σε ηλικία 16 ετών (το 2003) συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 ενώ το 2009 αναδείχθηκε Playmate. Μετά τη συμμετοχή της στα καλλιστεία έμενε στο Λονδίνο όπου εργαζόταν. Τα τελευταία χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα ενώ έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή για τις τολμηρές φωτογραφίσεις της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βίντεο από τη συμμετοχή της Χρύσας Δρακάκη στον διαγωνισμό Playmate:

Οι μεγάλες αγάπες του Νίκου Μαυρίκου

Ο επιχειρηματίας όπως αναφέρουν άτομα του στενού φιλικού του περιβάλλοντος είναι λάτρης των γρήγορων και ακριβών αυτοκινήτων. Μάλιστα στην προσωπική του συλλογή έχει μια Lamborghini και μία Ferrari. 
 
Συγκλονισμένος ο πατέρας του

«Έπεσα από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης της αρπαγής του γιου μου» είπε ο πατέρας του επιχειρηματία.

«Παίρνω τηλέφωνο, δεν απαντάει κανείς, να μάθω τι γίνεται, τι συμβαίνει. Απ’ ό,τι έμαθα μόνο, ότι ας πούμε πήγαν τέσσερα άτομα εκεί, με ένα αυτοκίνητο, τον απήγαγαν και έφυγαν το πρωί. Μια παραδουλεύτρα τους είδε, αυτό έχω μάθει, τίποτα άλλο» ανέφερε στους δημοσιογράφους.

Ο επιχειρηματίας ήταν στο παρελθόν παντρεμένος και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του επιχειρηματία

«Συγγνώμη αλλά είναι καθαρά οικογενειακό» είπε συγκλονισμένη η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία και αναφέρθηκε στη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται τα παιδιά τους.

«Είναι πολύ άσχημη η κατάσταση. Τα παιδιά φοβούνται, το ένα έκλαιγε, τα άλλα ρωτούσαν “τι σημαίνει απαγωγή”» πρόσθεσε.

Το χρονικό της απαγωγής

Λίγο πριν από τις 09.00 την Πέμπτη ο επιχειρηματίας έπεσε θύμα απαγωγής την ώρα που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Τότε τέσσερα άτομα με μεγάλη σωματική διάπλαση και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας μπλούζες που ανέγραφαν «ΕΚΑΜ», τον προσέγγισαν, τον άρπαξαν, τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν.

Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στην εισαγωγή αφορολόγητων προϊόντων (ποτά, αναψυκτικά, μπίρες, καπνικά και τυποποιημένα είδη διατροφής) από τρίτες χώρες και άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε.

Είναι μάλιστα γνωστός στον Πειραιά καθώς είναι μέλος οικογένειας που δραστηριοποιείται στο εμπόριο από το 1975.

Φωτογραφίες από το σημείο της απαγωγής:

Διαβάστε επίσης: Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης