Απεβίωσε ο τέως δήμαρχος Γλυφάδας Ανδρέας Σούφης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015, 13:02
Απεβίωσε ο τέως δήμαρχος Γλυφάδας Ανδρέας Σούφης
Απεβίωσε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, ο τέως Δήμαρχος Γλυφάδας, Ανδρέας Σούφης, σε ηλικία 76 ετών στη Θεσσαλονίκη, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Ο Ανδρέας Σούφης, Κερκυραίος στην καταγωγή, παντρεμένος με δύο παιδιά, έζησε στη Γλυφάδα επί 20 συνεχή χρόνια (1976-1996), άσκησε το επάγγελμα του ιατρού και εξελέγη δήμαρχος το 1986 για μια τετραετία (1987-1990).

Κατά την άσκηση των καθηκόντων του διακρίθηκε για το ήθος και την εντιμότητά του. Η θητεία του στον Δήμο χαρακτηρίστηκε από πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα, έδωσε δε ιδιαίτερη έμφαση στην παιδεία και τον πολιτισμό.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, «μερικά έργα που έγιναν επί της Δημαρχίας του ήταν πέντε σχολικά κτήρια, η διάνοιξη της οδού Γούναρη στο ύψος του παλιού ορφανοτροφείου, οι ετήσιες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ‘Λαμπράκεια’, η ίδρυση της δημοτικής χορωδίας, η δημοτική σχολή πληροφορικής».

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015, 13:02