«Catch me if you can»: Μια απίστευτη ιστορία που παραπέμπει στην πασίγνωστη ταινία αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου από την ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα.

«Catch me if you can»: μια απίστευτη ιστορία που παραπέμπει στην πασίγνωστη ταινία αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχουΟ έλεγχος σε έναν 45χρονο προ ημερών έβγαλε «λαβράκι», καθώς διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για δραπέτη – επί 17 έτη – των φυλακών Αλικαρνασσού, με έντονη παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος υποτίθεται ότι από το 2002 αναζητείτο από την ΕΛ.ΑΣ., ήταν επί 17 έτη τραγουδιστής, ενώ δήλωνε και παρουσιαστής στην τηλεόραση, έχοντας εκπομπή σε τοπικό κανάλι!

Ο ίδιος είχε αποδράσει πριν από πολλά χρόνια από την εν λόγω φυλακή της Κρήτης και έκτοτε η υπόθεση… αφέθηκε στη λήθη.

Παρά το γεγονός ότι θεωρείτο καταζητούμενος, δεν δίστασε να εμφανίζεται συχνά – πυκνά σε νυχτερινά καταστήματα, στο πλευρό πασίγνωστων τραγουδιστών, «κάτω από τη μύτη» της αστυνομίας και χωρίς κανείς να έχει επίγνωση του παρελθόντος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύλληψη το 1996

Το παρελθόν του 45χρονου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς, ως φαίνεται, η απάτη είχε γίνει επάγγελμα για τον ίδιο, καταφέρνοντας πολλές φορές να εξαπατά ανυποψίαστους πολίτες, αποσπώντας τους χρήματα.

Ειδικότερα, παρουσιαζόταν ως γιος γνωστού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να «πλασάρει» διαφήμιση σε τοπικούς επιχειρηματίες για τοπικό κανάλι. Έτσι, τους αποσπούσε χρήματα, ενώ για να πείθει, δεν δίσταζε να στέλνει λουλούδια… στον εαυτό του με το όνομα -δήθεν- του γιου του βουλευτή.

Η δράση του έγινε γνωστή κι έτσι το 1996 συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές, από όπου απέδρασε το 2002, έχοντας παραβιάσει την άδειά του.

Κατά τα έτη που ήταν ελεύθερος, άλλαξε όνομα, ενώ κατά καιρούς παρουσίαζε τον εαυτό του ως γιο της Κορίνας Τσοπέη και κουμπάρο του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Επίσης, παρίστανε τον δημοσιογράφο, εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο, και κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό από γραφείο τελετών, αλλά και τον μάνατζερ καλλιτεχνών, τάζοντας καριέρα σε νεαρές τραγουδίστριες.

Η απίστευτη ιστορία του ανθρώπου με τα 1.000 πρόσωπα έληξε την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 4 Απριλίου, οπότε και συνελήφθη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης