Ένα άτομο κρατείται και εξετάζεται στη Μύκονο, ως ύποπτος για την υπόθεση ξυλοδαρμού με σιδερόβεργα του γνωστού ξενοδόχου Θοδωρή Κουσαθανά, πριν από λίγες ημέρες στο «νησί των Ανέμων».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος εντοπίστηκε το απόγευμα και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού. Ο νεαρός φέρεται να βοήθησε τον δράστη να διαφύγει αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαρτυρίες έλεγαν, ότι ο δράστης μπήκε σε ένα αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια βρέθηκε σε κάποιο σημείο του νησιού. Αστυνομικοί με την βοήθεια συναδέλφων τους της ΟΠΚΕ και παρουσία δικαστικού λειτουργού έκαναν έρευνα στο σπίτι του 30χρονου χωρίς να έχει γίνει γνωστό, αν βρέθηκε κάτι που να τον συνδέει, είτε με την επίθεση, είτε με τον δράστη. Ο ξενοδόχος είχε μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και είχε ράμματα στο κεφάλι του και χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Λίγα 24ωρα μετά την επίθεση που είχε δεχτεί, μιλώντας σε δημοσιογράφους, έλεγε ότι «μου επιτέθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, μόλις κατέβηκα να δω τι είχε συμβεί. Φορούσε ένα μαύρο καπέλο και κρατούσε ένα λοστό. Φορούσε γάντια και ένα τζάκετ μαύρο. Τα χτυπήματα ήταν δολοφονικά και είχαν σκοπό να με σκοτώσουν. Ευτυχώς εμφανίστηκαν δύο γείτονες και τότε φοβήθηκε και έφυγε».  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης