Ασπίδες προσώπου για το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και ιμάντες ανακούφισης αυτιών από χρήση χειρουργικής μάσκας, που εκτυπώθηκαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου από το Εργαστήριο PrivaSILab του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του ιδρύματος, παραδόθηκαν σήμερα από τον αναπληρωτή καθηγητή Χρήστο Καλλονιάτη και μέλη του Εργαστηρίου, καθώς και ομάδα ιδιωτών εθελοντών.

Οι ασπίδες έχουν εκτυπωθεί, με τη στήριξη της ομάδας HELLAS COVID 3D Supplies μέσω της εταιρείας 3DHUB, με συγκεκριμένους κανόνες εκτύπωσης και σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του υπουργείου Υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η διοίκηση του νοσοκομείου αποδέχεται τη δωρεά αυτή από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τους ιδιώτες εθελοντές. Τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε τόσο τον βασικό ερευνητικό φορέα του τόπου μας όσο και ιδιώτες συμπολίτες να συμβάλουν στην προσπάθεια για την προστασία του προσωπικού μας. Η δωρεά πιστοποιημένων ασπίδων προσώπου σίγουρα θα ανακουφίσει και θα ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια όλων αυτών που νυχθημερόν, μέρες τώρα, υπερβαίνουν εαυτόν για το καλό των συμπολιτών μας», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γιώργος Καμπούρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης