Καμία αλλαγή ως προς το ωράριο μετακίνησης των πολιτών δεν θα υπάρξει την περίοδο των εορτών, υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, καθώς «πρέπει να κινηθούμε με ασφάλεια και να είμαστε προσεκτικοί».

Συγκεκριμένα είπε ότι: «δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο για τις μετακινήσεις. Είπαμε ότι εφόσον ανοίγει το λιανεμπόριο για click away, μεταθέτουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 στις 10 το βράδυ. Άρα, η απαγόρευση από αύριο βράδυ Κυριακής και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, θα ισχύει από τις 10 μέχρι τις 5 το πρωί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Δεν θα έχουμε επέκταση για μετά τα μεσάνυχτα. Από εκεί και πέρα, έχουμε πει ότι για το ρεβεγιόν θα είναι η οικογένεια μόνη της ή το πολύ-πολύ με ακόμη μία οικογένεια έως 9 άτομα. Η απάντηση στο ερώτημα πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν, είναι με ασφάλεια. Το επόμενο  ζήτημα είναι αν θα προβλεφθεί κάποια ειδική διαδικασία, ώστε να μπορεί κάποιος να πάει στο σπίτι συγγενικού ή φιλικού του προσώπου. Αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες», είπε ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης