Τα δύο πρώτα μικρά λεωφορεία που θα προστεθούν σύντομα στο στόλο της δημοτικής επιχείρησης συγκοινωνιών ΡΟΔΑ για την κάλυψη των αναγκών μέσα στην πόλη, απέκτησε χτες ο δήμος Ρόδου.

Τα οχήματα μήκους 8 μέτρων και 18 θέσεων, είναι αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, ευέλικτα και κατάλληλα για ανηφορικούς δρόμους ενώ διαθέτουν και ειδική ράμπα για να δέχονται αναπηρικά αμαξίδια.
Η παραλαβή τους έγινε επισήμως χτες στην πλατεία δημαρχείου από το δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, παρουσία του προέδρου της επιχείρησης συγκοινωνιών του δήμου Δημήτρη Παρασκευά, του διευθυντή της Φώτη Καραμανώλη και εκπροσώπων της εταιρίας, παρουσία των μέσων ενημέρωσης, και εγκαινιάστηκαν με μία μικρή περιοδεία στην πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο δήμαρχος… χρονομέτρησε την απόσταση από την περιοχή Αραπάκι μέχρι και το Μαντράκι, που ανήλθε σε μόλις 6 λεπτά, για να αποδείξει και στην πράξη ότι τα συγκεκριμένα λεωφορεία είναι όντως ευέλικτα και μπορούν να ανταποκρίνονται σε μέρες και ώρες αιχμής και κυκλοφοριακού φόρτου σε κεντρικούς δρόμους. Πηγή: Rodiaki.gr 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης