Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Με νέα απόφαση της αστυνομίας ενεργοποιήθηκε για δύο ημέρες, ενόψει της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η βιντεοσκόπηση όλων των ενεργειών των αστυνομικών στο πλαίσιο των μέτρων για τις εκδηλώσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τις κάμερες που χρησιμοποιούν οι άνδρες των ΜΑΤ για την καταγραφή των πλάνων στις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το οπτικό υλικό θα μεταδίδεται στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, αλλά θα αποθηκεύεται και στις κάμερες που έχουν πλέον οι διμοιρίες των ΜΑΤ, αλλά και οι ομάδες ΔΡΑΣΗ και ΟΠΚΕ.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Με την υπ’ αριθ. 7001/2/92/1-α από 5/12/2020 Απόφαση του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίστηκε η εγκατάσταση και λειτουργία φορητού συστήματος επιτήρησης του Π.Δ. 75/2020, από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής κατά την υλοποίηση από Υπηρεσίες της του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Αττικής, από την 06.00΄ ώρα της Κυριακής 6/12/2020 έως την 06.00΄ ώρα της Δευτέρας 7/12/2020, σε οδούς της περιοχής του κέντρου της Αθήνας (Εξάρχεια – Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών – Πλατεία Συντάγματος) και εφόσον απαιτηθεί, σε λοιπές περιοχές της Αθήνας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης