Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση των κακοποιών που κατηγορούνται ότι λήστεψαν και σκότωσαν τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη. Μάλιστα, οι συλληφθέντες είχαν ξεχωριστούς ρόλους, ενώ η στάση τους ήταν προκλητική μετά την εκτέλεση.

O Tόνιν ΚόλαΟ Τονίν Κόλα φέρεται να είναι ένας από αυτούς που μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του επιχειρηματία και τον χτύπησε με ένα διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι την ώρα που ο Αλέξανδρος Σταματιάδης προσπαθούσε να αποτρέψει τα χειρότερα για τη σύζυγό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το STAR, είναι ο ίδιος που ήρθε μόνος του σε επικοινωνία με την αστυνομία μέσω βιντεοκλήσης. Μάλιστα, δέχτηκε να δώσει κατάθεση μέσω διαδικτυακής εφαρμογής λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Κάποια στιγμή άκουσα πυροβολισμό και στη συνέχεια οι συνεργοί μου βγήκαν από το σπίτι. Επιβιβαστήκαμε όλοι μαζί στο αυτοκίνητο και φύγαμε. Στη συνέχεια έμαθα από τους υπόλοιπους ότι ο Φρόκου πυροβόλησε τον Σταματιάδη”.

Ο Αντριάν ΦρόκοΟ συνεργός του Αντριάν Φρόκο, σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε άνανδρα – πισώπλατα τον επιχειρηματία και τον έστειλε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγες μέρες μετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων τα έχασαν όταν είδαν ότι ένας μέλος της συμμορίας ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες. Ποιος να φανταστεί ότι ο… «σέξι» όπως ήταν το παρατσούκλι του, ήταν τσιλιαδόρος και παρά την πατερίτσα που κρατούσε ήταν δεινός οδηγός αυτοκίνητου ο οποίος μετέφερε συχνά – πυκνά τα μέλη της σπείρας σε διάφορα σημεία μετα τις ληστρικές τους επιδρομές.

Ο ...σέξι οδηγός - τσιλιαδόρος, Χίνγκα ΤζεντιάνΌταν συνελήφθη, αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Η 34χρονη Ρουμάνα ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε να πωλούνται τα κλοπιμαία σε ενεχυροδανειστήρια και η σπείρα να θησαυρίζει.

Ο σύντροφος της πυροβόλησε το αγριογούρουνο στον δρόμο προς της Σπάρτη και το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο που της έκανε δώρο, έφερε το τμήμα διαρρηκτών της ασφάλειας Αττικής πιο κοντά στον εντοπισμό της συμμορίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης