Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Στον πρώην σύζυγο της 64χρονης που δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Αγία Βαρβάρα στρέφεται το ενδιαφέρον της αστυνομίας, η οποία έχει στα χέρια της καταγγελία για ξυλοδαρμό του θύματος το 2017 από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, οι προστριβές είχαν αρχίσει εδώ και χρόνια με αφορμή τόσο τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν στην επιχείρηση που διατηρούσαν (καθαριστήριο) όσο και την κατασκευή κατοικίας στο όνομα του πρώην συζύγου του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα για την ανέγερση της κατοικίας είχαν αποκτηθεί με δάνειο, στο οποίο φέρεται να συμμετείχε και το θύμα.

«Είχε ξεκινήσει μία προκαταρκτική έρευνα μετά από καταγγελία του θύματος για ξυλοδαρμό το 2017. Το ζευγάρι είχε συχνά προστριβές για οικονομικούς λόγους που αφορούσαν στην επιχείρησή τους, αλλά και σε ένα σπίτι που είχε αποκτηθεί με δάνειο» αναφέρουν στο zougla.gr καλά ενημερωμένες πηγές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σπίτι του θύματος

Πάντως κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζονται σίγουροι πως πρόκειται για έγκλημα που έχει να κάνει με οικονομικές διαφορές, ενώ ως άκρως σημαντική κρίνεται η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας αποχωρούσε πεζός από τον τόπο του εγκλήματος.

Η ΕΛ.ΑΣ. επιχειρεί να ταυτοποιήσει τον άνδρα και να χαρτογραφήσει τις κινήσεις και την κατεύθυνση που πήρε ενώ απομακρυνόταν από το σημείο της δολοφονίας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στις 21:10 το βράδυ πεσμένη στον δρόμο από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Το θύμα εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και κατέληξε.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η γυναίκα, η οποία είναι διαζευγμένη, έφερε τραύματα από πυροβολισμούς στο κεφάλι και στον ώμο.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης