Με στόχο την εκπαίδευση και ενδυνάμωση του επαγγελματικού προφίλ των νέων του Χαϊδαρίου κατά την αναζήτηση εργασίας, ο Δήμος Χαϊδαρίου οργανώνει εκπαιδευτικό webinar με τη συμμετοχή εξειδικευμένων στελεχών. Το webinar που θα έχει τίτλο «Νέοι και Εργασία: Προετοιμάζοντας τα επόμενα επαγγελματικά βήματα!» απευθύνεται κυρίως σε νέους ανέργους ή άτομα με μικρή εργασιακή εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια του webinar θα γίνουν παρουσιάσεις για κρίσιμα θέματα όπως η σύνταξη βιογραφικών και η προετοιμασία για συνεντεύξεις, οι νέες δεξιότητες που αναζητούν οι εταιρείες, καθώς και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για νέες επιχειρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To webinar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, ώρα 18:00-20:00, και η πρόσβαση θα είναι δωρεάν μέσα από τη σελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου στο Facebook.

Ο επικεφαλής της Career in Progress, Νίκος Πατσέλης, θα κάνει παρουσίαση για τη σύνταξη βιογραφικού, τεχνικές αναζήτησης εργασίας, προετοιμασία για συνεντεύξεις, καθώς και για προώθηση βιογραφικού μέσα από Social Media, ενώ στέλεχος της start-up Dialectica, που βραβεύτηκε πρόσφατα ως «Best Workplace 2020», θα μιλήσει για τις νέες δεξιότητες που αναζητούν οι εταιρείες. Τέλος, για τις δυνατότητες χρηματοδότησης για νέους επιχειρηματίες μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, θα μιλήσει εκ μέρους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ο Κώστας Βαμβακάς, γενικός διευθυντής της VK PREMIUM–Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Χαιρετισμό στο webinar θα απευθύνει και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης