Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Χρυσούπολη Καβάλας. Ο 42χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο θύτης φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 42χρονο και τη μητέρα του επειδή λίγο πριν είχαν επιτεθεί λεκτικά στη δική του μητέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 42χρονος δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε ο γείτονάς του να κινείται με απειλητικές διαθέσεις προς το σπίτι του. Εκείνη την ώρα ο δράστης καθόταν έξω μαζί με τη μητέρα του και τη σύντροφό του. Όταν έφτασε μπροστά στον φράχτη ο γείτονάς του, ο δράστης τον προειδοποίησε να μην μπει μέσα στην αυλή, όμως αυτός πέρασε κι όρμησε στη μητέρα του. Στη συνέχεια, είπε στους αστυνομικούς, ότι θολωμένος μπήκε στο σπίτι άρπαξε το όπλο και τους πυροβόλησε.

Ο 42χρονος που έπεσε νεκρός ήταν πατέρας δυο μικρών κοριτσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό της διπλής δολοφονίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θύτης και θύμα είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού, το οποίο είχε στην κατοχή του το θύμα. Ο καβγάς το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησε όταν η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Εκεί, η 67χρονη είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη. Στη συνέχεια, η γυναίκα μαζί με τον γιo της πήγαν στο σπίτι του δράστη, για να ζητήσουν εξηγήσεις, και εκεί έγινε το κακό. Ο άνδρας άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε μάνα και γιο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, την Πέμπτη το βράδυ, ο δράστης ευρισκόμενος σε εξωτερικό χώρο της οικίας του, στη Χρυσούπολη Καβάλας, κατόπιν διαπληκτισμού με δύο ημεδαπούς, έναν 42χρονο και μία 67χρονη, τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, που κατείχε νόμιμα, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Από τον χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα και τρεις κάλυκες. Ο 42χρονος, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη, θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας».

Πηγή: kavalapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης