Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χρυσούπολης στην Καβάλα, έπειτα από το διπλό φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης μητέρα και ο ενήλικος γιος της δολοφονήθηκαν από γείτονά τους (σ.σ.: 42 ετών) έπειτα από λογομαχία που άρχισε με αφορμή θέση στάθμευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης ενοχλήθηκε με τον τρόπο που ο γιος, 42 ετών, είχε παρκάρει το φορτηγό του και επέπληξε την 67χρονη μητέρα του η οποία είχε βγει από το σπίτι της ώστε να πετάξει τα σκουπίδια.

Η γυναίκα ενημέρωσε τον γιο της και αμφότεροι κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του γείτονα ώστε να παραπονεθούν. Ακολούθησε έντονος καυγάς και εν τέλει ο δράστης πυροβόλησε τα δύο θύματα με την κυνηγετική καραμπίνα του, προκαλώντας θανάσιμα τραύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,η αιτία του διπλού φονικού έχει σχέση με το πού πάρκαρε το φορτηγό του ο 42χρονος, ένα από τα δύο θύματα και πατέρας δύο παιδιών. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι δύο γείτονες φέρεται να είχαν συχνές διαφωνίες για τον χώρο στάθμευσης των οχημάτων τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 42χρονος δράστης ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να είναι υπάλληλος του Δήμου Νέστου.

Δείτε μαρτυρίες:

 

Στην φωτογραφία φαίνεται το σπίτι που έχει αποκλείσει η αστυνομία αλλά και το φορτηγό:

Πηγή φωτό: Proininews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης