Σε συμβολικό αποκλεισμό της πόλης των Φαρσάλων προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου αγρότες από την ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο κινητοποίησης από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας. Τρακτέρ τοποθετήθηκαν κατά μήκος του οδοστρώματος στις τρεις εισόδους της πόλης από Λαμία, Λάρισα και Βόλο.

«Είναι ώρα ευθύνης για τον καθένα μας. Όποιος νιώθει ότι ξεκληρίζεται με αυτές τις πολιτικές και δεν μπορεί να ζήσει ο ίδιος και η οικογένεια του, οφείλει να πάρει την θέση του στον αγώνα και τα μπλόκα. Δίνουμε αγώνα επιβίωσης. Με τη μαζική και μαχητική συμμετοχή μας και τον ενωμένο αγώνα μας θα τα καταφέρουμε. Όλοι στους δρόμους του αγώνα!» σημειώνουν οι αγρότες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κινητοποίηση έρχεται ως… προειδοποιητική βολή μετά τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και εν όψει της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης της Επιτροπής Μπλόκων στον Παλαμά στις 12.00 το μεσημέρι όπου θα αποφασιστεί η πορεία του αγώνα και θα υπάρξει συντονισμός σε πανελλαδικό επίπεδο.

Πηγή: onlarissa.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης