Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο δικηγόροι, Κώστας Παπαδάκης και Θανάσης Καμπαγιάννης που προσήχθησαν μαζί με άλλα άτομα στο κέντρο της Αθήνας. Η δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος τους θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα που θα τη μελετήσει για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του. Οι δικηγόροι δεν παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο αλλά θα οριστεί ρητή δικάσιμος καθώς έχουν ειδική δωσιδικία.  

Παράλληλα και οι ίδιοι ζήτησαν την ποινική και πειθαρχική δίωξη του Αττικάρχη και παντός άλλου υπευθύνου για την «παράνομη» σύλληψή τους και παραβίαση μέτρων κατά του κορωνοιού καθώς όπως καταγγέλλουν «στον ίδιο χώρο κράτησης υπήρχαν 80 άτομα μαζί και οι αστυνομικοί με τα ίδια γάντια ερευνούσαν τα πράγματά τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον εκατό προσαγωγές – σαράντα εκ των οποίων στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβελλα, όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. Μεταξύ των προσαχθέντων ήταν και οι δικηγόροι Θανάσης Καμπαγιάννης και Κώστας Παπαδάκης, οι οποίοι ήταν μεταξύ των (πολλών) προσώπων που είχαν υπογράψει το κάλεσμα σε απότιση φόρου τιμής στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 15χρονος μαθητής. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης