Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Λίγες ώρες μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις περί «περιττωμάτων του ποδοσφαίρου» από την επίσημη ΠΑΕ Ολυμπιακός και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, άγνωστοι επέδραμαν στην πολυκατοικία που διαμένει ο διαιτητής του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός και πέταξαν κροτίδα με προφανή στόχο τον εκφοβισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άγνωστοι πέταξαν την κροτίδα τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην πολυκατοικία στην περιοχή του Ζωγράφου. Πρόκειται για τον Άγγελο Ευαγγέλου, διαιτητή VAR στο επίμαχο ματς, για το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παράπονα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ethnos.gr, από την έκρηξη της κροτίδας έσπασε η κεντρική τζαμαρία της πολυκατοικίας, με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να διαπιστώνουν πως στον τρίτο όροφο διαμένει ένας από τους διαιτητές της αναμέτρησης Βόλος -Ολυμπιακός.

Οι άγνωστοι πλησίασαν το πλαϊνό τζάμι της πολυκατοικίας και πέταξαν στο εσωτερικό μία κροτίδα προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες:

Η σήμανση πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και περισυνέλεξε και τα υπολείμματα της κροτίδας, ενώ ερευνάται αν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας σε παρακείμενα κτίρια κι αν έχουν καταγράψει την «καταδρομική» των δραστών.

Ξέσπασμα Μπέου κατά Μαρινάκη

Ξέσπασε ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο κανάλι OPEN, κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον απόηχο των δηλώσεων του Ολυμπιακού περί… «περιττωμάτων».

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε με σκληρά λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως τοποθετήσεις σαν αυτή που έκανε ο ισχυρός άντρας των Ερυθρόλευκων μετά το ματς «μικραίνουν τον Ολυμπιακό». Δεν δίστασε μάλιστα να προβεί και σε χαρακτηρισμούς ανάλογου ύφους για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού…

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο περιστατικό της διακοπής και την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, εξαπολύοντας νέους χαρακτηρισμούς και για τον Κώστα Καραπαπά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: «Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης