Στην περιοχή της Ομόνοιας βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενώ στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Βερανζέρου λίγο πριν τις 17:00, άναψαν φωτιές σε οδοφράγματα. 

Παρόλο που ο τελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, (22/5, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD) και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας των μέτρων Covid-19, περίπου 250 οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν στην Αθήνα με μισθωμένα πούλμαν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. σταμάτησαν και γύρισαν πίσω στη Θεσσαλονίκη κάποια πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ, ωστόσο πέντε οχήματα με περίπου 50 επιβάτες – οπαδούς έκαστο κατάφεραν να ξεφύγουν από τους ελέγχους και να περάσουν τα διόδια των Αφιδνών.

Νωρίτερα, οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από την Τούμπα και αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας τους που ξεκίνησε το ταξίδι για την Αθήνα. Σημειώνεται πως για τον αγώνα έχουν δοθεί 11 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα. Στις Αρχές έχει σημάνει συναγερμός καθώς υπάρχει φόβος επεισοδίων με οπαδούς άλλων ομάδων και ιδιαίτερα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα του Σαββάτου. Έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των 250 ατόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης