Την υποστήριξή τους προς του υγειονομικούς σε αναστολή εκφράζουν οι Greek Medical Freedom Alliance, World Freedom Alliance Greece και Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία μέσω μίας επιστολής τους.

H επιστολή έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι ομάδες μας Greek Medical Freedom Alliance, World Freedom Alliance Greece και Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία, στηρίζουμε με κάθε τρόπο την επιστροφή των υγειονομικών σε αναστολή στις δουλειές τους, και το επαναλαμβάνουμε σε αυτή την ετήσια αρνητική επέτειο που οι άνθρωποι αυτοί (που κάποτε τους χειροκροτούσαμε από τα μπαλκόνια) βρέθηκαν σε αναστολή και σε ανέχεια.

Δεν υπάρχει – και ποτέ δεν υπήρξε – επιστημονικός λόγος που να δικαιολογεί την απομάκρυνση 7.500 υγειονομικών από το Εθνικό Σύστημα Υγείας και αδιευκρίνιστου αριθμού εργαζομένων από τις ιδιωτικές μονάδες υγείας, επειδή δεν επιθυμούσαν την ένεση με το νέο πειραματικό mRNA προϊόν – φάρμακο, αφού για μεταλλασσόμενο ιό ποτέ δε θα μπορούσε να επιτευχθεί τείχος ανοσίας, παρά τις επαναλαμβανόμενες τέτοιες τοποθετήσεις στα συστημικά ΜΜΕ.

Κι επιπλέον σε παγκόσμια πρωτοτυπία, κυβέρνηση και αντιπολίτευση συμφώνησαν με νόμο ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΑΔΟ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε ήδη καταθέσει τον Οκτώβριο του 2021 καταγγελία για έκθεση της Δημόσιας Υγείας της Ελλάδας σε κίνδυνο από αυτές τις ενέργειες, καθώς και από την παράξενη αδιαφορία του Υπουργείου Υγείας για τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που υπάρχουν από το 2020 και έχουν τεθεί υπόψιν του, στις 57 Εισαγγελίες Πρωτοδικών της χώρας μας.

Προς τιμήν τους, 10 Εισαγγελίες έχουν ξεκινήσει προανάκριση.

Στις νομικές μας ενέργειες έπεται συνέχεια υπό το φως των επιστημονικών δεδομένων και αποδείξεων (Evidence based medicine) που υπάρχουν ήδη δύο χρόνια, τα οποία παρουσιάστηκαν στο συνέδριο που οργανώσαμε σε συνεργασία με το World Council for Health και τους World Doctors Alliance το περασμένο Σάββατο (iosgr.com) και όπου μίλησαν ξένοι επιστήμονες διεθνούς φήμης, καθώς και διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες και γιατροί.

Για να ελαφρύνετε λίγο τη θέση σας κύριοι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, απλώς αφήστε τους υγειονομικούς να επιστρέψουν στις δουλειές τους.

Διότι η ηθική βλάβη και η προσβολή προσωπικότητας που έχουν υποστεί οι υγειονομικοί σε αναστολή, θα διεκδικηθεί νομικά μέχρι τέλους

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις μας:

Email
grmedfa@protonmail.com
greece@worldfreedomalliance.org
info@eyewideopen.org

Telegram
t.me/greekmedicalfreedomalliance
t.me/+9jq7RktxOIw3OTBk
t.me/corona_Greece

Facebook pages
www.facebook.com/greekmedicalfreedomalliance

www.facebook.com/worldfreedomalliancegreece».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης