Επτά χειρουργεία για τον 36χρονο που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την εν διαστάσει σύζυγό του

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, 23:27
Επτά χειρουργεία για τον 36χρονο που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την εν διαστάσει σύζυγό του

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, στην Αττική, ο 36χρονος Κρητικός, ο οποίος πριν από δύο μήνες είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό με υψηλή ποσότητα βιτριολιού από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία έχει προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε υποβληθεί –μέχρι τα αμέσως προηγούμενα 24ωρα- σε συνολικά 7 χειρουργικές επεμβάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για επανορθωτικές πλαστικές και οφθαλμολογικές επεμβάσεις.

Ας σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του 36χρονου, στην Αθήνα, πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος που του συμπαραστέκονται στις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

Στο μεταξύ, η διαδικασία της κύριας ανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του neakriti.gr, μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη αναφορικά με το ποινικό σκέλος της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες, από την πλευρά των συνηγόρων της οικογένειας του παθόντος, είχε γίνει λόγος για συμπληρωματική δίωξη άλλου (ή άλλων ατόμων) που ενδεχομένως να είχαν εμπλακεί στην υπόθεση.

Μέχρι σήμερα, δεν προκύπτει κάποια εξέλιξη στο εν λόγω σκέλος.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022, 23:27