Να διωχθούν με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη όλοι ανεξαιρέτως όσοι ευθύνονται για τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου της, ζητάει μέσω του GRTimes.gr η μητέρα του 15χρονου που στις 24 Ιουλίου, περίπου στις 9.00μμ, πίσω από το δημαρχείο Ευόσμου, δέχτηκε εξαιρετικά βίαιο ξυλοδαρμό από μια ομάδα επτά ατόμων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως είχε πει η κα Νατάσα Κουκουγιάννη τότε, τα χτυπήματα που δέχτηκε ο γιος της ήταν τόσο βίαια, στο κεφάλι και στον αυχένα – ακόμη και όταν ήταν πεσμένος κάτω σε λιπόθυμη κατάσταση – που από θαύμα δεν έπαθε κάτι χειρότερο. Με αυτά τα δεδομένα ακόμη και σήμερα κάνει λόγο για ανθρωποκτόνο πρόθεση, ζητώντας από τις αρχές να διωχθούν όλοι όσοι συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επίθεση, ακόμα και αυτοί από την ομάδα των επτά που έβλεπαν, και να καταδικαστούν παραδειγματικά, προκειμένου να μην κινδυνεύσει ξανά άλλο παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα. Κουκουγιάνη επισημαίνει πως ακόμη και σήμερα ο γιος της παρακολουθείται από τέσσερις διαφορετικές ειδικότητες γιατρών και λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά την επίθεση και σε έναν διαρκή αγώνα που αναμένεται να κρατήσει ακόμη πολύ καιρό.

Με βάση τη δικογραφία που σχημάτισε το τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, τέσσερα άτομα ηλικίας 16, 16, 17 και 18, μαζί με άλλους τρείς, επιτέθηκαν στον 15χρονο τραυματίζοντας τον και παίρνοντας στη συνέχεια το κινητό του, ενώ ένας από αυτούς χτύπησε και τον φίλο του θύματος. Η δικογραφία κάνει λόγο μόνο για το αδίκημα της ληστείας, χωρίς να συμπεριλαμβάνει τον βαρύτατο τραυματισμό του 15χρονου και χωρίς να κάνει αναφορά στην τύχη των άλλων τριών ατόμων από την ομάδα των επτά.
Με την άσκηση των ποινικών διώξεων και λόγω της ανηλικότητας των τριών δραστών, είναι πιθανό η δικογραφία να διαχωριστεί για τον 18χρονο και οι τρεις να παραπεμφθούν σε δικαστήριο ανηλίκων.

Όπως ανέφερε δε στο GRTimes o δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου, ότι υλικό έχει η οικογένεια, όπως μαρτυρικές καταθέσεις, αποδεικτικά από τους γιατρούς, από τα νοσοκομεία κτλ, θα προσκομιστούν στον δικαστικό λειτουργό που θα αναλάβει την υπόθεση. «Το πρώτο βήμα ήταν να φύγει η δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα, Θα την δούμε και μετά πιο καθαρά και πιο οργανωμένα θα γίνει από την πλευρά μας η συγκέντρωση και η προσκόμιση του αποδεικτικού υλικού» ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνος Αμασόγλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης