Αγωνία στην Ευρυτανία για την εξαφάνιση ενός 42χρονου αστυνομικού από το πρωί της Παρασκευής κοντά στην περιοχή της γέφυρας της Τατάρνας.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετεί σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στην Αττική και εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης, επισκέφτηκε την γενέτειρά του Ευρυτανία για διάφορες εργασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το LamiaReport το πρωί έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε ξεκλείδωτο με το κινητό του μέσα, στο δρόμο για τη γέφυρα, κοντά σε μια φυσική «τρύπα» που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.

Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες προβληματίζει το γεγονός ότι στο άνοιγμα της «τρύπας» έχουν εντοπίσει ίχνη, σαν να έχει γλιστρήσει κάτι μέσα σε αυτή και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το βάθος της «τρύπας» ξεπερνάει τα 50 μέτρα.

Εκεί είχαν ψάξει και για την 48χρονη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε αυτή τη φυσική «τρύπα», που μοιάζει με σπηλιά, στην οποία πρόσφατα είχαν κατέβει άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, όταν αναζητούσαν την 48χρονη μητέρα από την Ευρυτανία, η οποία ακόμα αγνοείται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης