Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Λαμίας κρατείται ένας 44χρονος από ένα χωριό στη Φθιώτιδα και το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με βαριές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 44χρονος, μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, πήγε έξω από το πατρικό σπίτι της γυναίκας του, όπου διαμένει τις τελευταίες ημέρες η σύζυγός του με τα δύο παιδιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνδρας κρατούσε μια καραμπίνα και απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του και τον αδελφό της. «Απόψε θα χάσεις δυο παιδιά. Την κόρη σου και το γιο σου…», έλεγε στον πεθερό του απειλώντας τον με την καραμπίνα.

Ευτυχώς χάρη στην ψύχραιμη αντίδραση των συγγενών της συζύγου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ωστόσο πριν αποχωρήσει ο 44χρονος πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν και λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για σήμερα Τρίτη, ενώ μέχρι να γίνει το δικαστήριο κρατείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε επίσης ότι ο 44χρονος κατηγορείται ότι χτυπούσε τη γυναίκα του και τον έφηβο γιο του, ο οποίος στους καβγάδες υπερασπιζόταν τη μητέρα του.

«Φτάσαμε λίγο πριν το πάτημα της σκανδάλης για να έχουμε ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σαν αυτά που το τελευταίο διάστημα συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία….», λέει στο LamiaReport ο δικηγόρος Νίκος Τσακτάνης,ο οποίος ως συνήγορος της συζύγου, κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενη βία, σε βάρος της γυναίκας, που έγινε συνήθεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης