Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:30 και σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική καθώς το φλεγόμενο κατάστημα ήταν στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική απεγκλωβίστηκαν, μέσω του κλιμακοστασίου, 5 άτομα από την πολυκατοικία. Ανάμεσά τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, βρίσκονταν στο εστιατόριο ένας υπάλληλος, που κατήγγειλε πως άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια, πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως εκδηλώθηκε η φωτιά.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς

 

 

Μαρτυρία κατοίκου: Ακούσαμε εκρήξεις και φωνές πριν τη φωτιά

 

Μαρτυρία εργαζομένου: «Έσπασαν το τζάμι και έριξαν κάτι μέσα στο κατάστημα»

Διακοπή κυκλοφορίας

Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι εξαιτίας της πυρκαγιάς διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσής της με την Ομήρου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών ανέλαβε την υπόθεση

Την υπόθεση του εμπρησμού ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, εμφανίστηκαν ξαφνικά, τα ξημερώματα, δύο – τρία άτομα τα οποία έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης