Ο μοναχικός, παραμορφωμένος Θύμιος Μπουγάς δεν βρήκε στην κοινωνία ανθρωπιά και αλληλεγγύη… Αγνοείται για 12 ημέρες και όλοι ελπίζουν και εύχονται να είναι καλά και να επέλεξε ο ίδιος να κρυφτεί για να γλιτώσει από την άνανδρη αγέλη των συγχωριανών του στην Αγία Βαρβάρα Πύργου Ηλείας που τον είδαν σαν… θήραμα για να θρέψουν τα πιο βρόμικα ένστικτά τους.

Τέσσερις φορές ο 39χρονος είχε κάνει καταγγελίες για παρενόχληση στην αστυνομία της περιοχής του. Ζητούσε βοήθεια και προστασία, έλαβε αδιαφορία και συνέχισε να κρύβεται στο σπίτι του, κλειδαμπαρωμένος με κλειστά παράθυρα μήπως και γλιτώσει από τους «κυνηγούς» του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αστυνομία συγκέντρωσε τα βίντεο-ντοκουμέντο από τις επιθέσεις στο σπίτι του με βεγγαλικά -και μάλιστα οργανωμένα με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων-, τα έστειλε στον εισαγγελέα και ταυτοποιήθηκαν συνολικά 11 άτομα, συγχωριανοί του, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.

Όλοι νέα παιδιά, κι αυτό είναι ίσως το πιο αποκρουστικό στοιχείο. Παιδιά ηλικίας από 17 έως 21 ετών που με δύο αυτοκίνητα και δύο μηχανάκια εκφόβιζαν έναν ήδη τρομαγμένο άνθρωπο.

Η ταυτοποίησή τους έγινε από τις πινακίδες. Η Ασφάλεια Πύργου προσήγαγε δύο 18χρονους, οι οποίοι εξετάστηκαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο, και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα παραδοθεί στον εισαγγελέα Πύργου, για να αποφασίσει αν θα τους ασκήσει διώξεις και για ποια συγκεκριμένα αδικήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου και έχει εκδοθεί silver alert. Οι έρευνες συνεχίζονται από αστυνομικούς και άνδρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στην Αγία Βαρβάρα από την Πάτρα.

Κυκλοφορούσε στο χωριό του φορώντας πάντα τη μάσκα για να κρύβει την παραμόρφωση από το τροχαίο που είχε το 2008.

«Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει» είχε εκμυστηρευτεί σε τοπικό κανάλι.

Δεν μπορεί να εργαστεί, ζει με αναπηρικό επίδομα και περιμένει κάποιον γιατρό να ενδιαφερθεί, να τον δει, να του δώσει μια ελπίδα… «Ας με πάρει κάποιος γιατρός τηλέφωνο, να κανονίσουμε να με δει, να μου πει αν μπορώ να κάνω κάτι» είχε παρακαλέσει στην ίδια συνέντευξη.

Αλλά ούτε γιατρός ενδιαφέρθηκε…

Η ζωή του Θύμιου δεν αφύπνισε απέναντι στην απανθρωπιά του bullying… Ίσως αφυπνίσει η εξαφάνισή του. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης